Zuurbessen 149 img

Zuurbessen

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Barberries 125 gr

Prijs incl. BTW per potje

3,59/potje

28.72/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

3,23/potje

25.84/kg

- +

Barberries 750 gr

Prijs incl. BTW per zak

16,99/zak

22.65/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

16,14/zak

21.52/kg

- +

Barberries 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

99,95/zak

19.99/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Zuurbessen

Product beschrijving

Zuurbes - berberries - barberries

Zonder toegevoegde suiker

Voor friszure gerechten met pit van Ottolenghi

Zuurbes, verrassende smaakexplosie

Zuurbessen of berberries zijn kleine rode besjes met een friszure smaak, die je kan vergelijken met de verslavende smaak van zure snoepjes. Barberries zijn dus zuur, maar niet wrang en een veelgebruikt ingrediënt in de kleurrijke gerechten van Yotam Ottolenghi. Hij baseert zich vaak op recepten uit de Perzische keuken, waar zuurbesjes reeds lang gebruikt worden als verfrissende tegenhanger van warme en kruidige smaken.
Maak je een rijstschotel met geurige specerijen zoals kardemom, saffraan of kurkuma? Strooi er dan op het einde wat rode berberries over, je zal versteld staan van de explosieve smaak van dit kleine besje!

Barberrie bessen kan je regelmatig als friszure smaakmaker over een lauwe herfstsalade met geitenkaas, druiven en groene pistachenoten of gepelde pistaches strooien of over gebakken oesterzwammen met zoete pastinaak. Tijdens het ontbijt worden je smaakpapillen op een aangename manier wakker geschud als je wat zurige barberries over yoghurt of havermoutpap strooit.

Ben je minder avontuurlijk aangelegd? Dan kan je zuurbessen perfect vervangen door onze cranberry gezoet met appelsap

Meld je aan tijdens het bestelproces en neem deel aan ons Loyalty programma voor extra korting!  Je kan bij Allnuts zuurbessen of barberries van de beste kwaliteit online kopen in potjes van 125 g en in voordelige grootverpakking van 750 g en 5 kg.