Toont 1-24 van 34 resultaten

Toont 1-24 van 34 resultaten

Zaden en pitten

Zaden en pitten van de beste kwaliteit bij Allnuts kopen

Allnuts is een ambachtelijk bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Je kan er dus in vertrouwen zaden en pitten van premium kwaliteit kopen. Bovendien is Allnuts IFS Food V7 gecertificeerd, wat niet enkel een kwaliteitsgarantie biedt, maar ook de beste smaakgarantie. De lekkerste zaden en pitten koop je dus online bij Allnuts, jouw favoriete notenshop, waar je altijd kan rekenen op een snelle levering en een klantendienst die jouw vragen met de glimlach beantwoordt.  

Zaden en pitten in het Allnuts assortiment

Het Allnuts zaden- en pittengamma is zeer compleet en uitgebreid. Kwalitatieve pompoenpitten en zonnebloempitten, zachtsmakende pijnboompitten, lijnzaad, chiazaad, sesamzaad, hennepzaad, maanzaad en quinoazaad koop je online en van de beste kwaliteit bij Allnuts, jouw notenhotspot.
Als ambachtelijk atelier stellen we zelf onze unieke mixen op basis van kwalitatieve zaden en pitten samen, om ze vervolgens netjes te verpakken en te verzenden. Bij Allnuts koop je de beste Zadenmix, Zadenmix bio, Breakfast seed mix, Salade mix en Salade Mix Italiano .

Zaden en pitten interessant voor mensen met een notenallergie

Voor mensen met een notenallergie kunnen zaden en pitten een lekker alternatief zijn voor noten. In recepten zijn noten vaak te vervangen door zaden en pitten. 

Recepten met zaden en pitten

Koken met zaden en pitten is ontzettend boeiend. Volg Allnuts op social media en de webshop voor tips en tricks én haalbare recepten met zaden en pitten!