Notenmix

Verschillende verse notenmixen van topkwaliteit bij Allnuts

Ons aanbod lekkere notenmixen is ruim gesorteerd. De Allnuts Notenmix bevat enkel onbewerkte natuurnoten, namelijk walnoten, hazelnoten, amandelen, seleniumrijke paranoten (11917 mcg/100 gr) en cashewnoten.  Onze biologische notenmix stellen we samen met walnoten, hazelnoten, amandelen, paranoten en cashewnoten, allemaal noten die biologisch gecertificeerd zijn.
Heb je weinig tijd? Kies dan onze Notenmix stukjes, waarbij de noten al gehakt zijn.
Als je graag de pure onbewerkte noten in dop koopt, kan je onze Notenmix in dop bestellen.
Een variatie aan verse noten gecombineerd met zachte rozijnen, dat is altijd lekker! Daarom stellen wij zelf onze Studentenhaver samen in ons ambachtelijk atelier. Al ben je geen student meer, toch kan deze smaakvolle notenmengeling een handig tussendoortje zijn of een mooie garnituur van een slaatje.
We bieden onze studentenhaver eveneens aan met biologische noten en bio rozijnen. Je vindt deze terug onder Biologische Studentenhaver  Romige en knapperige noten, zoete en zachtzure bessen, sappige rozijnen, dat moet een super lekkere en originele combinatie zijn! En dat is onze Allnuts Notenvruchtenmix en Biologische Notenvruchtenmix ook! We zijn zelf favoriet van deze spannende combinatie van smaken en strooien de kleurrijke mix royaal over slaatjes en ontbijt- of lunchbowls. De laatste restjes uit het potje eten we graag tussendoor op als voedzame snack.
Een salade boordevol seizoensgroenten is super lekker. Ingrediënten met een knapperige textuur maken het helemaal af. Dit kan je in een handomdraai verwezenlijken met onze heerlijke Salade mix, boordevol walnoten, rozijnen, pompoenpitten, zonnebloempitten, amandelstiften en krenten.
Hou je van wat Italiaanse smaken op je bord? Bestel dan onze Salade mix Italiano, die is extra verrijkt met zongedroogde tomaatjes.