Gevriesdroogd fruit

Allnuts assortiment gevriesdroogd fruit

Bij Allnuts heb je een ruime keuze uit gedroogd fruit van de beste kwaliteit. In ons gamma gevriesdroogd fruit kan je kiezen uit knapperige  gevriesdroogde framboos, blauwe bessen, aardbeien en tropische ananas.

Wat is gevriesdroogd fruit? En wat zijn de voordelen van gevriesdroogd fruit?

Het grote voordeel van gevriesdroogd fruit zit in de smaak. Het verse fruit wordt geplukt op het ideale moment, als de vruchten het zoetste zijn en boordevol natuurlijke suikers zitten. Het vocht wordt op natuurlijke wijze uit het verse fruit gehaald en de vruchten worden tegelijkertijd bevroren op zeer hoge temperatuur. Dit resulteert in knapperig gevriesdroogd fruit met een intens zoete fruitsmaak en een perfecte houdbaarheid het ganse jaar rond, zonder gebruik van toegevoegde suikers, smaakstoffen, kleurstoffen of bewaarmiddelen.

Hoe eet je gevriesdroogd fruit?

Gevriesdroogd fruit eet je als puur natuurlijk tussendoortje of gebruik je als fruitig zoete toevoeging in yoghurt, muesli of granola en als krokante topping van desserten of slaatjes.

Recepten met gevriesdroogd fruit

Gevriesdroogd fruit is als natuurlijk en onbewerkt voedingsmiddel fijn om te gebruiken in de keuken. Je vindt regelmatig gemakkelijke recepten met fruit, natuurlijk gedroogd of gevriesdroogd, op Allnuts.be