Toont 1-21 van 21 resultaten

Toont 1-21 van 21 resultaten

Abrikozen, dadels, vijgen, pruimen

Ruim assortiment en ambachtelijke mix bij Allnuts.be

Bij de online webshop Allnuts.be koop je gedroogde abrikozen, dadels, vijgen en pruimen van de beste kwaliteit. Alles wordt snel en netjes verpakt geleverd. Als ambachtelijk atelier met meer dan 25 jaar ervaring in de sector, stellen we onze eigen unieke mixen samen. Voor onze "mueslivruchten" mix mengen we stukjes abrikoos, dadels, vijgen, pruimen met lekkere cranberries.

Hoe gedroogde abrikozen, dadels, vijgen en pruimen gebruiken?

Al onze gedroogde abrikozen, dadels, vijgen en pruimen zijn gebruiksklaar. Je mag dit gedroogd fruit altijd afspoelen onder stromend water om eventuele bewaarmiddelen af te spoelen. Maar enkel onze gekonfijte vijgen, pruimen en abrikozen ready to eat en abrikozenstukjes zijn gezwaveld.
Alle andere abrikozen en vijgen en ons volledig gamma dadels zijn puur en onbehandeld en vaak van biologische oorsprong.
Als het gedroogd fruit een tijdje in de voorraadkast staat, kan het wat taai worden. Je kan het terug zacht en vers maken door het gedroogd fruit enkele uren of een nacht in water te weken. Voor bepaalde gerechten kan het lekkerder zijn om het gedroogd fruit in alcoholische dranken of appelsap te weken. Het geweekt gedroogd fruit wordt ook geweld fruit genoemd.