Pecan dop 193 img

Pecannoot in dop

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Pecannoot dop 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

49,95/zak

9.99/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Pecannoot in dop

Product beschrijving

Pecannoot in dop

Vezelrijk tussendoortje (9 gr/100 gr) 

Ongeroosterd, ongezouten, raw

Zo geniet je van pecannoten eens ze uit de dop gehaald zijn

Deze pure pecannoten hebben een rijke, zoete botersmaak zonder dat we er suiker of zout aan toevoegen. Dat maakt van deze pecannoot een smaakvol tussendoortje voor de zoete trek. Steek regelmatig wat onbewerkte pecannoten in de lunchbox. Samen met de romige cashewnoot heeft de pure pecannoot misschien wel de meest toegankelijke smaak van alle natuurnoten.

Pecannoten ongeroosterd en ongezouten hebben zoveel smaak dat ze zonder toevoegingen kunnen gebruikt worden in zowel hartige als zoete gerechten.

Serveer aan het ganse gezin op een druilerige herfstochtend deze boterachtige pecannoten met gebakken vijgen, kaneelyoghurt afgewerkt met goudgele honing. Jullie zijn nu helemaal klaar voor een fikse wandeling in het kleurrijke bos.

Tijdens de lunch zijn pecannoten lekker bij een lauwwarme salade met oesterzwammen, krokant gebakken spekjes en granaatappel.

Voor het avondeten hak je een handvol pecannoten grof en meng je ze onder witloofpuree zonder boter maar met ricotta voor een romig mondgevoel. Serveer met een stukje gebakken vis. Een snel gerechtje met pecannoot.

De desserten, die kunnen we natuurlijk niet vergeten als we over pecannoten natuur spreken! Pecannoten en taart, een match made in heaven! Daar kunnen we niet aan weerstaan en er mag zelfs nog een bolletje ijs van onze heerlijke pijnboompitten of pijnboompitten bio bij. 

Meld je tijdens het bestelproces aan om Loyalty punten te sparen.