Gedroogde ananaskwartjes 67 img

Ananaskwartjes zongedroogd

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Ananaskwartjes zongedroogd 125 gr

Prijs incl. BTW per potje

4,49/potje

35.92/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

4,04/potje

32.32/kg

- +

Ananaskwartjes zongedroogd 750 gr

Prijs incl. BTW per zak

16,99/zak

22.65/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

16,14/zak

21.52/kg

- +

Ananaskwartjes zongedroogd 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

109,95/zak

21.99/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Ananaskwartjes zongedroogd

Product beschrijving

Ananaskwartjes zongedroogd

Exotisch zoet tussendoortje

Zonder toegevoegde suiker

Lekker chewy

Fris en fruitig in wereldse recepten

Zongedroogde ananaskwartjes van rijpgeplukte, friszoete ananas

In onze zongedroogde ananaskwartjes proef je de zon van de tropen want ze zijn afkomstig van rijpgeplukte ananassen met een friszoete smaak. Deze kwartjes zongedroogde ananas hebben de perfecte chewy bite, waarmee we bedoelen dat ze niet te taai zijn, maar ook niet slap.

Zo zijn ze deze partjes zongedroogde ananaspartjes aangenaam om op te knabbelen als smaakvol tussendoortje of geven ze een exotische twist aan zoete en hartige gerechten uit alle windstreken.

Van Mexico tot Puerto Rico met zongedroogde ananas kwartjes

De smaak van zongedroogde ananas combineert super met allerhande wereldse smaken en zo haal je het ganse jaar door de zon in huis!

Maak Mexicaanse wraps met chili sin carne en ananas-koriandersalsa, waarbij je kwartjes gedroogde ananas mengt met verse koriander, limoensap en olijfolie.

Maak een pittige Latijns-Amerikaanse ceviche van zeebaars, rode ui, groene chilipeper en werk af met friszoete kwartjes zongedroogde ananas.

Of laat je verleiden door de authentieke keuken van Puerto Rico en maak een panna cotta met kokosmelk en witte rum, werk af met kwartjes ananas gedroogd in de tropische zon!

Verwerk zongedroogde ananaskwartjes in restjes brood door er broodpudding mee te maken in combinatie met natuurlijke rozijnen of allerhande noten restjes. Een leuk left-over gerechtje!

 Je kan bij Allnuts zongedroogde ananas kwartjes van de beste kwaliteit online kopen in potjes van 125 g en in voordelige grootverpakking van 750 g en 5 kg. Denk er steeds aan om je aan te melden en deel te nemen aan ons Loyalty programma voor extra korting.