Gezouten pinda's jumbo 42 img

Pinda's jumbo gebrand en gezouten

Gebrand in eigen atelier
AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Pinda jumbo geroosterd en gezouten 200 gr

Prijs incl. BTW per potje

2,09/potje

10.45/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

1,88/potje

9.40/kg

- +

Pinda jumbo geroosterd en gezouten 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

7,49/zak

7.49/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

7,12/zak

7.12/kg

- +

Pinda jumbo geroosterd en gezouten 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

32,45/zak

6.49/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Pinda's jumbo gebrand en gezouten

Product beschrijving

Pinda's jumbo geroosterd en gezouten

In eigen huis geroosterd

Extra dikke en extra grote pinda

Knapperige borrelnoot

Garnituur Aziatische keuken

Ambachtelijk geroosterde reuzepinda uit eigen huis

Deze geroosterde pindanoot is super groot, super krokant en super onweerstaanbaar door het fijn laagje zout dat we erover gestrooid hebben. Allemaal superlatieven die perfect passen bij onze knapperige reuzepinda, die we ambachtelijk geroosterd hebben in ons notenatelier.
De beste pindanoten koop je nu eenmaal bij Allnuts, omdat wij gespecialiseerd zijn in het roosteren van grote, kwalitatieve noten.
Alles begint bij de aankoop van de juiste jumbo pinda's van de allerbeste en gecontroleerde kwaliteit.
Doordat we 25 jaar expertise in de sector hebben, staan wij steeds in nauw contact met onze trouwe leveranciers en kunnen we rekenen op een constante levering van verse pindanoten met een uitmuntende smaak.
Deze jumbo pindanoten worden in zuivere arachideolie gebakken op exact de juiste temperatuur gedurende de juiste tijd om een perfect geroosterde pinda met een volle smaak en krokante bite te bekomen. Als de pinda's nog warm zijn, worden ze overstrooid met fijn notenzout om hun lekkere smaak te accentueren. Het ganse productieproces wordt constant gecontroleerd om uiteindelijk hartige jumbo pindanoten van de allerbeste kwaliteit te verpakken in potjes van 200 g of in voordelige grootverpakking van 1 kg en 5 kg. 
We delen deze superlekkere geroosterde gezouten reuzepindanoten dan ook heel graag met onze klanten! 

Hartige borrelnoot en krokante topping van Aziatische gerechten

Deze extra dikke pindanoten in jumbo formaat werden door ons geroosterd en gezouten, zodat ze onweerstaanbaar zijn bij een aperitief, na een voetbalwedstrijd of op het terras. Maar ook in de keuken kan je onze jumbo pindanoten gebruiken om een smaakboost te geven aan Oosterse of Aziatische gerechten. Nasi goreng, Aziatische noedelsalade, Thaïse wokschotels, pittige wortelsoep met gember en kokosmelk, al deze gerechten krijgen meer punch met een dosis gehakte jumbo pindanoten geroosterd en gezouten. Eet ze dus niet allemaal op terwijl je een avondje gaat netflixen, maar laat nog een portie over en strooi het over een lekkere portie comfortfood!

Wist je dat je ook granola en muesli of zaden en pitten van de beste kwaliteit en met de beste smaak bij Allnuts.be kan kopen? 

Wij hebben geroosterde gezouten reuzepinda's in potjes van 200 g of in voordelige grootverpakkingen van 1 kg of 5 kg geroosterde pinda.
Meld je zeker aan voor het Loyalty programma om extra korting te sparen.