muesli fijn royal 200 img

Havermout royal

Unieke mengeling
AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Havermix fijn royal 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

8,20/zak

8.20/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

7,79/zak

7.79/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Havermout royal

Product beschrijving

Havermout royal

Huisgemaakte kwaliteitsmengeling

Haver fijn, noten, zaden, pitten, gedroogd fruit

Voor foodies en Bourgondiërs

Voor royale havermoutgerechten

Mix van fijne volkoren havervlokken, noten, zaden, pitten en gedroogd fruit

Deze Havermout royal is een royale huisgemaakte mengeling van volkoren fijne havervlokken met noten, zaden, pitten en gedroogd fruit van de allerbeste kwaliteit. In deze fijne havermix Royal proef je de zachte smaak van havervlokken fijn, de notige toetsen van pompoenpitten, zonnebloempitten, lijnzaad, hennepzaad, sesamzaad, chiazaad, aangevuld met de knapperigheid van natuurlijke walnoten, hazelnoten, amandelen, pecannoten, paranoten en cashewnoten gecombineerd met de zoete smaak van cranberry, vijgen, pruimen, dadels en abrikozen. De cranberry en de dadelstukjes in deze Royal havermout zijn licht gezoet.

Met Havermout Royal maak je de lekkerste havermoutpap, overnight oats, havermoutkoekjes, havermoutrepen en havermout-taartbodems.

Zeg geen havermoutpap tegen royale havermoutpudding

Het bekendste gerecht dat je maakt met havermout is havermoutpap. Want havermoutpap en ook oatmeals, oatrestaurants, overnight oats zijn hip en hot! Je maakt ze met pure havermout of met gedroogde vruchten erbij of met noten en zaden erbij. En voor de echte Bourgondiër of foodie, die voluit van alle smaken wil proeven en genieten, hebben we deze Havermout Royal samengesteld. De echte foodie voegt aan deze Royal havermout trouwens niet gewoon melk of yoghurt toe, (wat natuurlijk perfect mogelijk is!) maar gaat all the way en maakt Havermoutpap Royal mooi gepresenteerd in een bowl met vers fruit of gebakken fruit en gezouten karamel. Dit koninklijk ontbijt kan je toch geen havermoutpap noemen, dat noemen wij havermoutpudding Royal!

Ben jij ook een Bourgondische foodie? Wij geven je graag wat inspiratie voor verrassende havermoutpap...sorry, havermoutpudding!

Meng Havermout Royal met kokosmelk en wat kokosbloesemsuiker, kook in 10 minuten graag, dek af en laat 5 minuten rusten. Voeg enkele lepels koude kokosmelk toe voor een extra romig resultaat. Werk af met blokjes verse mango, gemalen kokos bio en verse basilicum.

Meng havermelk of hazelnootmelk met puur cacaopoeder bio en wat honing. Giet over Havermout Royal en kook zachtjes gedurende 10 minuten. Dek af, laat 5 minuten rusten en voeg nog wat koude melk toe voor extra romige havermoutpudding. Rasp er wat bruine hazelnoot over en strooi wat cacaonibs bio over de havermoutpudding Royal. Werk af met dadelsiroop.

Maak Chai havermoutpudding door melk naar keuze te koken met kardemom, verse vanille, kaneelstokje, steranijs en ahornsiroop. Zeef de melk en voeg Havermout Royal toe. Laat 10 minuutjes zacht koken. Dek af en laat 5 minuten rusten. Werk de chai havermoutpap af met gebakken banaan en gemalen kaneel.

Heb je heel veel zin gekregen in deze havermout recepten, hou je van noten maar niet van gedroogd fruit? Je maakt deze havermoutpudding even lekker met Allnuts Havermout Noten en zaden of met onze Allnuts Havermout natuur zonder noten of gedroogd fruit. Wist je trouwens dat onze havermixen voor 75% uit pure volkoren havervlokken bestaan en dat havervlokken rijk zijn aan mineralen, vitamines en vezels? Je leest het uitgebreid bij Havervlokken grof.

Wat is het verschil tussen Havermout royal en Muesli royal?

Onze havermout royal maken we op basis van fijne havervlokken. Onze Muesli royal maken we op basis van grove havervlokken. Havermout is hetzelfde als versneden grove havervlokken. Havervlokken, op hun beurt, zijn gestoomde, geplette haverkorrels.

Doordat de havervlokken van havermout kleiner zijn, is havermout (= fijne havervlokken) sneller gaar dan grove havervlokken. In een koude bereiding laat je grove havervlokken dus best een nachtje weken. In een warme bereiding laat je grove havervlokken minstens 20 minuten koken, havermout of fijne havervlokken zijn reeds gaar na 5 à 10 minuten. Zowel havermout als grove havervlokken laat je best 5 minuten rusten na het koken. Mits je rekening houdt met het verschil in gaartijd of weektijd, kan je havermout en grove havervlokken voor dezelfde recepten gebruiken. Maar granola gemaakt van grove havervlokken is lekkerder dan van havermout (= fijne havervlokken). Zo ken je ook meteen het verschil tussen havermout en havervlokken.

Kwalitatieve Havermout Royal met gedroogd fruit, noten en zaden koop je bij Allnuts.be in een voordelige verpakking van 1 kg. Meld je aan en doe mee met het Allnuts Loyalty programma. Zo kan je sparen voor extra korting!